Home
     ANBI

  
            Biografie
       Bezittingen
     Wandelingen

Stichting 

In augustus 2020 is Stichting Erfgoed Prinses Marianne opgericht. Het doel van de Stichting is het verzamelen, bewaren en verspreiden van kennis omtrent het leven en het erfgoed van Prinses Marianne der Nederlanden (1810-1883). In de media is hieraan verheugend veel aandacht besteed.Eerste nieuwsbrief

In een digitale en gedrukte Nieuwsbrief heeft de stichting informatie gegeven over wie prinses Marianne was, wat de nieuwe stichting van plan is en dat we velen graag als donateur welkom willen heten.  Deze nieuwsbrief is onderaan de pagina te vinden onder de knop Nieuwsbrief.

Stichting Erfgoed Prinses Marianne heeft tot doel het leven en de betekenis van deze veelzijdige prinses, die ook veel heeft betekend voor Voorburg, onder een groter publiek bekend te maken.

Het lag voor de hand om de bewoners van de laan die de naam draagt van de prinses, de Prinses Mariannelaan te benaderen om donateur te worden. Zij hebben daarvoor persoonlijk uit handen van de bestuursleden van de stichting een folder in de brievenbus gekregen.Website

Dankzij de donaties van het stijgend aantal donateurs en een bijdrage van de gemeente Leidschendam-Voorburg kon een website worden ontworpen. Er is een aantal maanden hard gewerkt om deze website die op alle gebieden informatie gaat bieden online te krijgen. Uiteraard is deze website zoals de meeste aan verandering onderhevig. Want nieuwe feiten en ontdekkingen zijn steeds weer aanleiding om de informatie te delen.  
© 2021 Stichting Erfgoed Prinses Marianne

Colofon

Bezoek ook

Volg ons op