Home
     ANBI

  
            Biografie
       Bezittingen
     WandelingenGeslaagde eerste viering verjaardag Prinses Marianne


Op 9 mei 2023 hebben we voor de eerste keer de verjaardag van prinses Marianne feestelijk gevierd met onze donateurs. Zo’n 45 donateurs van onze stichting kwamen die middag samen in restaurant De Koepel in Voorburg voor een royale en heerlijke high tea. Actrice Nel Kars, die ruim vierhonderd solotoneelvoorstellingen speelde over het leven van prinses Marianne, hield een boeiend verhaal over hoe zij met de prinses in aanraking was gekomen en had daarmee niet zelden de lachers op haar hand.

De viering werd afgesloten met een toast op prinses Marianne met een glas wijn uit Mariannes eigen wijngaarden in Reinhartshausen, waar nog altijd goede wijn wordt gemaakt.

Het enthousiasme van de deelnemers was zo groot, dat is besloten om van de viering van Mariannes verjaardag een jaarlijks terugkerend evenement te maken.

De feestelijke verjaardagviering haalde zelfs de krant. In het Stan Huygens Journaal van dagblad De Telegraaf schreef journalist Menzo Willems er daags daarna een aardig stukje over.  

© 2021 Stichting Erfgoed Prinses Marianne

Colofon

Bezoek ook

Volg ons op